Üzemlátogatással egybekötött műhelymunkát szervez a Naturtexnél a kamara

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Február 24-én az „Ipar 4.0 szomszédolás” programsorozatban újabb nyitott üzemlátogatással egybekötött műhelymunkára invitálja az érdeklődőket a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi-és Iparkamara. A házigazda ezúttal a Naturtex Kft. lesz, mely Dél-Magyarország egyik legjelentősebb, több éve sikeresen működő vállalkozása. Ez idő alatt számos érdekes tapasztalatot szerzett a cég, többek között szembenézett a vállalati költözés előnyeivel és árnyoldalaival is.

Kinek érdemes ellátogatni?

A vállalkozás szegedi székhelyén megrendezésre kerülő rendezvény célja, hogy a technológiaváltást az eredeti, céges környezetben mutassa be. Tehát érdekes lehet mindazon vállalkozások részére, akik költözés előtt állnak és szívesen hallanának olyan sikeres jógyakorlatokról, amikkel ez a lehető leghatékonyabban megoldható.

A kerekasztal beszélgetés egyik résztvevője és egyben házigazdája is Gellért Ákos, aki ipari alelnökként aktívan részt vesz mind a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi-és Iparkamara, mind a Dél-alföldi Ipar 4.0 üzleti közösség munkájában.

Kiváló lehetőség kapcsolatszerzésre

A korábbi állomásokhoz hasonlóan ezúttal is közös gondolkodásra, tapasztalatcserére kerülhet sor. Az eseményen részt vesznek a kamara RILIAM I.-4.0 projektjében létrejött Dél-alföldi Ipar 4.0 üzleti közösség tagjai is, így a céglátogatás kiváló lehetőséget biztosít az automatizálásban, robotikában, mechatronikában kiemelkedő cégek közötti kapcsolatépítésre is.

Emellett egyedi élményt biztosít mindazok számára, akik érdeklődnek a Naturtex gyártástechnológiája iránt. Az Interreg-IPA Magyarország–Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Programban megvalósuló RILIAM I.-4.0 projektben pedig nemzetközi kapcsolatépítésre is kiváló lehetőséget biztosít a résztvevőknek. 

A projekt következő állomása március 8-án egy tréning és egy klubesemény lesz, majd májusban egy nagyszabású, robotshow-val összekötött KKV konferenciára kerül sor. A program ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött és a hatályos járványügyi intézkedéseknek betartásával lehetséges. Jelentkezni ezen az oldalon lehet.

Előző sztori

DÉLI SZÓ – Szeged – 2022.02.18.

Következő sztori

A helyi járatos autóbuszok 80 százaléka kerekesszékkel és babakocsival is igénybe vehető