Politika

Új lendület a még több lehetőség érdekében-Mihálffy Béla

Új lendület a még több lehetőség érdekében-Mihálffy Béla

2022. február 11., péntek
Új lendület a még több lehetőség érdekében-Mihálffy Béla

Új lendület a még több lehetőség érdekében

– Az elmúlt 12 évben rendkívüli mértékű kormányzati támogatás érkezett Szegedre és a Homokhátságra is. De ezek a fejlesztések sokszor „szigetszerűek” voltak, így szükség van ezeknek az összekapcsolására. Munkámmal szeretnék új lendületet adni a lehetőségeknek, éppen ezért már rendszeresen találkozom a választókerület polgármestereivel, illetve ahogy önkormányzati képviselőként is tettem, a választókkal is folyamatosan kapcsolatban vagyok. Az ajtóm most is és a jövőben is nyitva áll. Konkrét elképzeléseink vannak Szeged és a Homokhátság fejlesztésére vonatkozóan, a kampány során ezeket mind megismertetjük az itt élőkkel. A legfontosabb, hogy meg építsük a harmadik Tisza-hidat Szegeden, a Szegedi Tudományegyetemet az innováció központjává kell tennünk. Új élel miszeripari feldolgozóüzemeket kell létesítenünk, hogy a helyben termelt árut a Homokhátságon dolgozzuk fel. Ezen fejlesztések szinte mindegyikéhez olyan beruházások is társulnak, amik az itt élők mindennapját is megkönnyítik – fejtette ki Mihálffy Béla, aki a kormánypártok színében indul a megye 2. számú választókörzetében.

Ilyen lesz a kampány

– A legfontosabb, hogy nekünk a kormányoldalon meg kell mutatnunk azokat az eredményeket és erényeket, amiket az elmúlt bő évtizedben elértünk. Az ellenzéki oldalon már a kampányidő-szak előtt is álhírekkel és hamis információkkal támadták a kormányoldalt, és ez a jövőben sem lesz másképp, sőt... Úgy gondolom, hogy az eredményeket megmutatva a választóknak bizonyítható lesz a kampányban is: Magyarország előre megy, nem hátra – fejtette ki Mihálffy Béla.

NÉVJEGY

Mihálffy Béla 1970. január 26-án született Szegeden. Nős, négy lánygyermek édesapja. Politikai pályafutása előtt mezőgazdasági őstermelőként, majd élelmiszeripari beszerzőként is dolgozott. 2010 óta dolgozik önkormányzati képviselőként a szegedi közgyűlésben. Munkájának köszönhetően a kiskundorozsmai városrész rengeteget fejlődött ez alatt az idő alatt. Ez az év újabb komoly kihívást tartogat számára. A Fidesz–KDNP jelöltjeként indul az országgyűlés választásokon, Szeged 2-es körzetében. Hobbija a labdarúgás, kapusként évtizedekig aktívan focizott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.