Sport

Soha nem volt még ilyen közel a válogatotthoz a forráskúti Ádám Martin

Soha nem volt még ilyen közel a válogatotthoz a forráskúti Ádám Martin

2022. február 12., szombat
Soha nem volt még ilyen közel a válogatotthoz a forráskúti Ádám Martin

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint Ádám Martin, a Paks csatára minden korábbinál közelebb áll ahhoz, hogy behívják a nemzeti csapatba.

Az 57 éves olasz szakvezető a Telkiben rendezett sajtóbeszélgetésen elmondta, korábban már egyeztetett a Tolna megyei együttes 27 éves támadójával arról, mit kell tennie azért, hogy válogatott legyen.

Úgy látom, megfogadta a személyes tanácsaimat, jó formában és jó állapotban van, a szombati bajnoki mérkőzésük után szeretnék vele találkozni, és befejezni a korábban elkezdett beszélgetésünket"

- mondta Ádámról Rossi. Hozzátette, Novothny Somát is figyelik, de ő a Bochumban kevés lehetőséghez jutott, s bár most többet játszik a ciprusi Anorthosziszban, egyelőre a Paks támadója áll közelebb a válogatottsághoz.

Ádám Martinnal kapcsolatban a kapitány úgy fogalmazott, ő az egyetlen valódi középcsatár jelenleg Szalai Ádám mellett, aki rendelkezésére áll a válogatottnak.

Ádám Martin az idei bajnoki szezonban 19 mérkőzésen 18 gólt szerzett, ezzel toronymagasan vezeti az NB I. góllövő listáját. A forráskúti származású támadó legutóbb a Ferencvárosnak lőtt hatalmas gólt a Groupama Arénában.

Kiemelt kép: Paksi FC

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.