Hírzóna

Menekült a sorozatbetörő, de a szegedi rendőrök elkapták

Menekült a sorozatbetörő, de a szegedi rendőrök elkapták

2022. február 20., vasárnap
Menekült a sorozatbetörő, de a szegedi rendőrök elkapták

"Dolgozni" érkezett vonattal Szegdre pénetek reggel az a 45 éves férfi, akit gyorsan lekapcsoltak a szegedi rendőrök. Az érkezése után szorgalmasan munkához is látott és a Kénytelen soron az egyik ingatlan ablakát betörte és készpénz, valamint arany ékszer után kutatott. Értékeket nem talált, ezért menekülőre fogta. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói együttműködve a főkapitányság beavatkozóival, egy közeli pékségben fogták el, ahová taxit hívott, hogy a vasútállomásra vigye.

A gyanúsított kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy 2021 decemberétől másik négy szegedi családi házba is betört hasonló módszerrel, szintén arany ékszert és készpénzt zsákmányolva.

Ellene üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal, nagyobb értékre elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatását követően a szegedi nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték az ügyészségen letartóztatásának indítványozását.

https://www.youtube.com/watch?v=sdfY9-02wPQ

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.