Videó a cikkben

Menekült a sorozatbetörő, de a szegedi rendőrök elkapták

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

“Dolgozni” érkezett vonattal Szegdre pénetek reggel az a 45 éves férfi, akit gyorsan lekapcsoltak a szegedi rendőrök. Az érkezése után szorgalmasan munkához is látott és a Kénytelen soron az egyik ingatlan ablakát betörte és készpénz, valamint arany ékszer után kutatott. Értékeket nem talált, ezért menekülőre fogta. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói együttműködve a főkapitányság beavatkozóival, egy közeli pékségben fogták el, ahová taxit hívott, hogy a vasútállomásra vigye.

A gyanúsított kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy 2021 decemberétől másik négy szegedi családi házba is betört hasonló módszerrel, szintén arany ékszert és készpénzt zsákmányolva.

Ellene üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal, nagyobb értékre elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatását követően a szegedi nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték az ügyészségen letartóztatásának indítványozását.

Előző sztori

A baloldal újra megnehezítené a gyermekes családok életé

Következő sztori

Pozitív lett Erzsébet királynő koronavírus-tesztje