Közérdekű

Közelebb kerül az autópálya a Homokhátsághoz

Közelebb kerül az autópálya a Homokhátsághoz

2022. február 1., kedd
Közelebb kerül az autópálya a Homokhátsághoz

Forráskútról az M5-ös autópálya elérhető ugyan, de az út minősége nagyon rossz, és balesetveszélyes: most emiatt csak nagyon lassan lehet haladni rajta. Az útfelújítás azonban már nem várat sokáig magára.

Egyeztetve a települések polgármesterivel arra döntésre jutottunk, hogy ezt az útfelújítást haladéktalanul el kell végeznünk. Ezzel nem csak időt spórolunk az ott élőknek is, de az élet szinte minden területén érezteti hatását

-mondta Mihálffy Béla, a térség kormánypárti országgyűlési képviselő-jelöltje. Hozzátette, hogy az útfelújítás nem csak az aszfaltpálya felújítását jelent, hanem a biztonságos közlekedés elősegítésének érdekében forgalomtechnikai eszközök felszerelését is tervezik.

A környék minden települése nyer
A Forráskútiak mellett a környéken élők akár fél órát és nem kevés üzemanyagot spórolnak az útfelújítással. Üllés, Bordány Zsombó, Ruzsa, Pusztamérges és Zákányszék kerül közelebb az autópályához a beruházással.

A fejlődés útján Kiskundorozsma és a Homokhátság is

Mihálffy Béla célja, hogy megragadja azokat a lehetőségeket, ami Szegeden és a Homokhátságon élők mindennapjait segíti és az életszínvonalat javítja.

Sokat kell még dolgoznunk, de már most látszik, hogy Szeged és a Homokhátság környéke fejlődik. Éppen ezért különösen fontosnak tartom, hogy ne forduljunk vissza a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba

– összegezett Mihálffy Béla. Hangsúlyozta, hogy minden beruházás összhangban van a helyiek érdekeivel, az egyeztetés pedig folyamatos a polgármesterekkel és az ott lakókkal is.

Mihálffy Béla a helyszínen egyeztetett Fodor Imrével, Forráskút polgármesterével

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.