Jelentős a torlódás Szeged felé az M5-ös autópályán, két baleset is volt

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Dupla baleset nehezíti meg a közlekedést az M5-ös autópályán Szeged felé, ahol két baleset is történt ma reggel: az egyik Táborfalva térségében a 60-as km-nél, a másik pedig Balástya térségében a 145-ös km-nél – tudatta az Útinform.

Jelentős a torlódás

Mindkét helyszínen a leálló sávon halad a forgalom, emiatt igen nagy sor alakult ki mindkét helyszínen. A táborfalvi balesetnél egy kisteherautó borult az oldalára, ahol a dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet és a munkálatokig biztosan fentmarad a torlódás.

Kép: Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A másik baleset okozója egy felborult tréler a 140-es kilométerénél, a Röszke felé vezető oldalon, Balástya térségében ahová a kisteleki hivatásos tűzoltók érkeztek ki és azonnal megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A beavatkozás idejére a sztráda érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalom szintén a leállósávban halad – olvasható a Katasztrófavédelem közleményében

Kép: Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kiemelt képünk illusztráció!

Előző sztori

Szegeden is nyitott irodát az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala

Következő sztori

Nem jelent meg a bíróságon Márki-Zay: Szabó Bálint rendőrökkel vezettetné elő