Meteor

Éjszaka eső lesz, holnap kora tavaszi időjárás várható

Éjszaka eső lesz, holnap kora tavaszi időjárás várható

2022. február 19., szombat
Éjszaka eső lesz, holnap kora tavaszi időjárás várható

Az esti óráktól észak felől lassú ütemben tovább vékonyodik, csökken a felhőzet, az északkeleti harmadban hajnalra átmenetileg kiderülhet az ég. Éjszaka a csapadéktevékenység erősödik: a délnyugati, déli megyékben többfelé várható eső, zápor, majd reggelre a déli határnál is megszűnik a csapadék.

Vasárnap észak felől ismét vastagabb felhőzet érkezik, amely délután szakadozni kezd, általában több órára kisüt a nap, majd estefelé nyugat felől újból megvastagszik a felhőzet. Nappal az északi megyékben fordulhat elő néhol kisebb eső. Az északnyugati szél este a legtöbb helyen mérséklődik, majd vasárnap ismét sokfelé megélénkül, az északkeleti megyékben megerősödik, a hegyekben viharossá is fokozódik a délnyugatira forduló légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +3 fok között alakul, az északkeleti völgyekben hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap nagyrészt 9 és 13 fok között várható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.