Szórakozás

A szegedi Guinness-rekorder lufihajtogató az Eiffel tornyot is elkészíti

A szegedi Guinness-rekorder lufihajtogató az Eiffel tornyot is elkészíti

2022. február 6., vasárnap
A szegedi Guinness-rekorder lufihajtogató az Eiffel tornyot is elkészíti

Csatai Gergő léggömb művész még 2019-ben valósította meg gyermekkori álmát, amikor Guinness-rekorder lett - erről a SzegedMa is beszámolt korábban. Azóta is folyamatosan csodálhatjuk a tehetséges lufihajtogató munkáját, aki újabbnál újabb kreálmányaival mindig rácáfol az előzőekre, és bebizonyítja: számára nincs lehetetlen.

200 cm lett, maradhat?

Szellemes Facebook posztjában mutatta be legújabb művét Csatai Gergő. Szerinte mindig van egy vicceskedő apuka, aki megjegyzi: „ Eiffel tornyot biztos nem tud a bácsi lufiból." Most nekik bizonyította be, hogy bizony erre is képes - és nem is akárhogyan! Egészen 2 méter magasra sikerült a lufikból álló alkotás.

Gergő egyébként dekorációk készítésével is foglalkozik, amellett, hogy szuperhősöket, mesefigurákat, vagy éppen az Eiffel tornyot hajtogatja meg léggömbökből. A kreatív szegedi művész kicsivel több mint tíz éve kezdett bele a lufihajtogatásba, amit azóta már világszínvonalon űz.

Kiemelt kép: Csatai Gergő Facebook oldala

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.