Sport

Utánpótlás válogatott balhátvédet igazolt a Szeged-Csanád GA

Utánpótlás válogatott balhátvédet igazolt a Szeged-Csanád GA

2022. január 5., szerda
Utánpótlás válogatott balhátvédet igazolt a Szeged-Csanád GA

Debreceni Ákos az NB I-es Paks csapatától igazolt a Szeged-Csanád Grosics Akadémiához.

A 2003-as születésű balhátvéd egy bajnoki és négy Magyar kupa mérkőzésen lépett pályára az NB I-es Paks színeiben. A zöld-fehérek NB III-as csapatában tizenöt találkozón négy gólt szerzett ősszel. Debreceni stabil tagja az U19-es magyar válogatottnak.

Nagyon izgatottan várom az előttem álló időszakot. Jókat hallottam a Szeged-Csanád Grosics Akadémiáról, ezért is szerettem volna idejönni. Az első szegedi edzésem elég kemény volt, komoly fizikális felkészítés zajlik, de ez kell ahhoz, hogy sikeresek legyünk tavasszal. Célom, hogy segítsem a csapatot a célok elérésében és emellett szeretnék minél többször játszani– nyilatkozta a klub honlapjának Debreceni Ákos.

Mint ismeretes, a hétfői első tréningen az őszi alapcsapathoz képest Murár András, Lippai Gergely, Mahler Gergő, Szabad Vendel és Gál Kristóf csatlakozott a kerethez az akadémiáról. Dragan Vukmir csapata tíznapos törökországi edzőtáborral és négy edzőmérkőzéssel készül a tavaszi folytatásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.