Utánpótlás válogatott balhátvédet igazolt a Szeged-Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Debreceni Ákos az NB I-es Paks csapatától igazolt a Szeged-Csanád Grosics Akadémiához.

A 2003-as születésű balhátvéd egy bajnoki és négy Magyar kupa mérkőzésen lépett pályára az NB I-es Paks színeiben. A zöld-fehérek NB III-as csapatában tizenöt találkozón négy gólt szerzett ősszel. Debreceni stabil tagja az U19-es magyar válogatottnak.

 Nagyon izgatottan várom az előttem álló időszakot. Jókat hallottam a Szeged-Csanád Grosics Akadémiáról, ezért is szerettem volna idejönni. Az első szegedi edzésem elég kemény volt, komoly fizikális felkészítés zajlik, de ez kell ahhoz, hogy sikeresek legyünk tavasszal. Célom, hogy segítsem a csapatot a célok elérésében és emellett szeretnék minél többször játszani – nyilatkozta a klub honlapjának Debreceni Ákos. 

Mint ismeretes, a hétfői első tréningen az őszi alapcsapathoz képest Murár András, Lippai Gergely, Mahler Gergő, Szabad Vendel és Gál Kristóf csatlakozott a kerethez az akadémiáról. Dragan Vukmir csapata tíznapos törökországi edzőtáborral és négy edzőmérkőzéssel készül a tavaszi folytatásra.

Előző sztori

Horror Szeged mellől: tárgyalják az alvó család életére törő férfi ügyét

Következő sztori

Nem él az állam a Cserkó elővásárlási jogával