Közélet

Több tűzeset is volt tegnap a megyében

Több tűzeset is volt tegnap a megyében

2022. január 20., csütörtök
Több tűzeset is volt tegnap a megyében

Igen mozgalmas napja volt a tűzoltóknak a szerdai napon, ugyanis öt helyre riasztották őket Csongrád-Csanád megyében.

Szegeden egy Róna utcai ingatlan szobája égett. A lángokat a szegedi hivatásos tűzoltók fojtották el. A tűzesetben egy személy megsérült.

Egy Dóchoz közeli tanyán két gépkocsi égett teljes terjedelmében. A tüzet a kisteleki hivatásos tűzoltók a sándorfalvi önkéntes tűzoltók segítségével oltották el.

Csongrádon két tűzeset is volt: a város közelében egy elhagyatott tanyaépületben kaptak lángra a berendezési tárgyak, egy könnyűszerkezetes lakóházban pedig a füstcső égett be. A tűzeseteknél a csongrádi és a szentesi hivatásos tűzoltók avatkoztak be.

Üllésen hajnalban egy Víztorony utcai állattartó telepen 240 négyzetméteren csaptak fel a lángok.

A tűzesethez a szegedi és a ruzsai hivatásos tűzoltók vonultak ki.

Csongrádon egy kidőlt fa, Kisteleken pedig két összeütközött autó adott munkát a tűzoltóknak. Utóbbiban egy személy megsérült. Szegeden egy idős férfit kellett segíteni, miután leesett a Marostői utca közelében lévő töltésről és nem tudott lábra állni. Szintén Szegeden egy idős nő nem tudott ajtót nyitni, a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a saját lakásából.

(Katasztrófavédelem)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.