/

Szabó Bálint hajnalban a déli határnál, migránsok mellett élőzött

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Mindenki Szegedért Mozgalom politikusa péntek hajnalban élő videóban jelentkezett be közösségi oldalán a déli határról. Szabó elsősorban azoknak a figyelmét hívta fel az illegális bevándorlásra, akik szerint nem okoz problémát a migránok áradata, továbbá köszönetét fejezte ki a cudar körülmények között is helytálló egyenruhásoknak.

Szabó Bálint már számtalanszor felhívta a figyelmet bizonyos problémákra élő videóival a Facebookon, legutóbb ma hajnalban nézett ki a déli határhoz, ahonnan szokásához híven be is jelentkezett követői számára. A rendőrségi autó fényében térdeplő illegális bevándorlók nagy hangsúlyt adnak a politikus üzenetének:

Akik azt gondolják, hogy a migráció nincsen és nem létező probléma, azok nézzék meg a hátam mögött található urakat. Másrészt, akik úgy gondolják, hogy a rendőrség nem végzi jól a dolgát azoknak megint csak itt az élő bizonyíték.

Kiemeli, hogy a zord körülmények ellenére az egyenruhások mind Csongrád-Csanád, mind Bács-Kiskun megyében kiválóan végzik a munkájukat a határkerítés védelmével. Nekik köszönhető, hogy sem Szegeden, sem pedig a déli országrészen nem történnek különböző, a migránsok által elkövetett atrocitások.

Védül pedig biztosítja azokat, akik szerint a határvédők nem megfelelő emberséggel bánnak az illegális bevándorlókkal, hogy az ellenkezője történik az intézkedéseknél:

Itt senkinek, semmilyen bántódása nem esik. Erről az ember személyesen, önkormányzati képviselőként is meg tud győződni. Itt kulturált rendőri fellépés van, és azt követően pedig szakszerű intézkedés történik.

Előző sztori

Orbán Viktor: az átlagos árszintet nem tudjuk megfogni, de célzottan lehet eredményeket elérni

Következő sztori

Karikó Katalin két tudományos elismeréssel nyitja az évet