Szórakozás

Pop-up stúdiót nyithat Szegeden az IKEA

Pop-up stúdiót nyithat Szegeden az IKEA

2022. január 20., csütörtök
Pop-up stúdiót nyithat Szegeden az IKEA

Két, úgynevezett 'pop-up stúdiót' tervez nyitni vidéki nagyvárosokban a svéd lakberendező cég. A stúdió lényege, hogy tervezési és lakberendezési tanácsadó szolgáltatást nyújtanak.

A pontos helyszínek ugyan még nem ismertek, de nincs kizárva, hogy az IKEA pop-up stúdiót nyit Szegeden. A stúdió egyfajta tanácsadó szolgáltatáson túl az online rendelésben is támogatná a vásárlóit. Megújul a cég Circular Hub-ja, azaz fenntarthatósági pontja is, ami egyfajta bútor-outletként üzemel: korábban bemutatott és használt bútorokat vehetünk ezeken a pontokon, melynek kínálata az áruház weboldalán is elérhető lesz.

Tavaly áprilisban nyitott az IKEA átvételi pontot Szegeden, a Kereskedő közben. A cég ezzel is tovább erősítette azt a célkitűzését, hogy az ország déli régiójában is minél több ember számára elérhetőek legyenek termékeik.

(MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.