Baleset

Meghalt a Hunyadi téri robbanás sérültje

Meghalt a Hunyadi téri robbanás sérültje

2022. január 14., péntek
Meghalt a Hunyadi téri robbanás sérültje

Belehalt sérüléseibe az az ember, akit mentőhelikopterrel kellett kedden kórházba szállítani, miután egy robbanás következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

Tragédia lett a keddi szerencsétlenségből: a Hunyadi téri lakóház egy robbanás következtében égett le szinte porig. Olyannyira, hogy a lánglovagok csak a házon kívülről tudták a tüzet elfojtani, ugyanis a tetőszerkezet annyira károsodott, hogy életveszélyessé vált az épületben tartózkodás.

A szerencsétlenségnek egyetlen súlyos sérültje volt, őt mentőhelikopterrel szállították a budapesti Honvéd kórházba.

A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a szomszédos lakóházakra nem terjed tovább a tűz, azonban a robbanás következtében több szomszédos lakóház is megrongálódott.

Az rtl.hu információi szerint a robbanást az okozta, hogy a családi házban korábban hivatalosan kikapcsolták a gázt, azonban a gázcsonkot valaki megbontotta.

Fotó: Karnok Csaba/Délmagyar

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.