Videóval!

A szegedi Intercity-n ütött meg és rabolt ki egy utast, keresi a rendőrség

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrség weboldalán jelent meg a közlemény, amelyben azt a férfit keresik, aki a Nyugatiból Szeged felé tartó vonaton többször megütött és kirabolt egy másik utast. A férfiről videó is készült, aki a vonatról leszállva, busszal hagyta el a helyszínt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi január 1-én 7 óra körül a Nyugati pályaudvar és Szeged között közlekedő vonaton egy másik utast többször megütött, elvette mobiltelefonját és igazolványait, majd Zugló vasútállomásnál leszállt a vonatról és busszal ment tovább.

Az ismeretlen férfi 35 év körüli, fekete rövid hajú (felül kopasz), pocakos, kb. 175 cm magas, a cselekmény elkövetésekor fekete télikabátot és sötét nadrágot viselt.

A rendőrség kéri, aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Előző sztori

Megint ütköztek a tram-trainnel, ezúttal a Boldogasszony sugárúton

Következő sztori

A felsővezeték is leszakadt a tram-train vonalán