Balhé

44 kiló füvet próbált meg az ülések alatt átcsempészni

44 kiló füvet próbált meg az ülések alatt átcsempészni

2022. január 5., szerda
44 kiló füvet próbált meg az ülések alatt átcsempészni

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a szerb férfival szemben, aki 44 kg marihuanát próbált meg Magyarország területére csempészni.

A férfi még tavaly. február 23. napján est 10 órakor jelentkezett belépésre Szerbia irányából Röszkénél az általa vezetett személygépkocsival. A beléptetés során elrendelt ellenőrzés során a vámosok a hátsó üléssor alatt utólagosan kialakított rejtekhelyen megtaláltak és lefoglaltak 46 átlátszó csomagban 44 kg zöld növényi törmeléket.

A csomagok kannabiszt tartalmaztak és a tiszta hatóanyag tartalom meghaladta a különösen jelentős mennyiség alsó határát, annak mintegy négyszerese.

,A főügyészség a vádemeléskor letartóztatásban levő vádlottat különösen jelentős mennyiségű kábítószerrel elkövetett kábítószerrel visszaélés bűntettével vádolja, bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Kiemelt kép: police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.