Száz gyermek karácsonyát tette szebbé a Karitáció Alapítvány és az NN Biztosító

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A tavalyi évben indult a közös munka az ország egyik meghatározó biztosító társasága, az NN Biztosító és a Karitáció Alapítvány között. 2020-ban 50 gyereknek tudtak segíteni, idén viszont 100 lurkó kívánságát teljesítették a Karitáció Angyalai.

Az adománygyűjtők nagyon büszkék és szeretnék megköszönni minden önkéntesük munkáját, akik részt segítettek az akcióban. A programban résztvevők szeretettel tolmácsolják azoknak a nehéz sorsú családokban élő gyermekeknek a köszönetét, akik a napokban kapták meg a várva várt karácsonyi ajándékaikat, a csokoládé adományokat és vásárlási utalványokat.

Fotó: Karitáció Alapítvány

„Az ajándékok nagy részét személyesen vittük el a gyerekeknek, ennek köszönhetően leírhatatlan pillanatokat éltünk át együtt a családokkal: meghatódottság, örömkönnyek, nevetés és rengeteg hálás szó. Az elmúlt három nap ismét megerősítette bennünk, hogy mindennél nagyobb szükség van most az összefogásra. Két év távlatában azt gondolom, hogy a LEHETSZ TE IS ANGYAL! kampányunk hiánypótló a városban és folytatni kell, nem csak a szeretet ünnepe alatt. Köszönjük mindenkinek a támogatást és Boldog Karácsonyt kívánunk!”

– mondta Szécsényi Barnabás, az Alapítvány elnöke. Ahhoz, hogy első kézből tájékozódhasson a Karitáció Alapítvány híreiről, meghirdetetett programjairól – ha eddig még nem tette volna – akkor azt a Facebook oldalukon megteheti. Az alapítvány weboldalán továbbá áttekintheti a 2008 óta sikeres gyermekmentő és gyógyító tevékenységüket és a
meghirdetett projektekről készült beszámolókat is figyelemmel kísérheti.

Előző sztori

A szegedi orvosok egy újabb egyedülálló beavatkozást hajtottak végre

Következő sztori

Orbán: tízszázalékos béremelést kapnak a rendőrök és a katonák