közvetítés

Szabó és Botka szócsatázik, felhördül a közgyűlés

Szabó és Botka szócsatázik, felhördül a közgyűlés

2021. december 17., péntek
Szabó és Botka szócsatázik, felhördül a közgyűlés

Szabó Bálint, ismét tegeződve, fennhangon, annyit mondott, hogy kizárólagosan Botka intézte el, hogy a Cserepes sort privatizálják. Botka szerint az adásvételi szerződést a hivatalos jogszabályok szerint intézték, a kormány és a kormányhivatalok tudtak róla, elküldte a városvezetés. Szabó szerint ez hazugság, beszéden kívül is őrjöng Szabó.

Szénási Róbert is az ügy korrektségét és átláthatóságát igyekezte igazolni, Szabó azonban végig belekiabált a képviselő felszólalásába. Volt, aki csendre intette a független képviselőt, ennek ellenére sem hagyta abba a hangos kommentálást. Tápai is a pályázati kiírás tisztátlanságáról beszél, mindeközben Szabó egy papírt tesz le Botka asztalára.

Botka ismét megismételte, hogy a licit kikiáltási árát a Limit Kft. határozta meg, 4-en érdeklődtek a Cserepes sor iránt, egy komoly pályázó volt.

A felszólalások sorozatában kiderült, hogy az Ősze Solar Kft-hez kerülhetett a Cserepes sor. Szabó nem érti, ezt miért nem hozták eddig nyilvánosságra. A képviselő továbbá arról érdeklődött, hogy az állami vagyonkezeléshez mikor jutott el a szerződés: a válasz röviden november 29-e.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.