Szórakozás

Nekem Szeged: Várkonyi Attila, DJ Dominique

Nekem Szeged: Várkonyi Attila, DJ Dominique

2021. december 26., vasárnap
Nekem Szeged: Várkonyi Attila, DJ Dominique

- Nekem mindent jelent Szeged. Amikor jövök, megdobban a szívem, és boldog vagyok, hogy itt lehetek. Szegedi vagyok, szeretem Szegedet, a szegedi embereket. A szüleim és testvéreim itt élnek. Az is egészen biztos, hogy a kislányunk is meg fogja tanulni, hogy milyen Szegedinek lenni. Mindezekért volt nagyon különleges élmény most a Deja Vu Fesztiválon a nagyszínpadon fellépni a legnagyobb előadó előtt-mesélte Várkonyi Attila.

Ami nem maradhat ki

Egészen biztos, hogy nem marad ki, hogy elmenjek haza a szüleimhez. A Kereszttöltés utcában nőttem fel, ma már a kertvárosba járok haza a szüleimhez. Egyszóval lelke van annak, hogy hazajövök és anyukám rántott húsa sem marad ki soha.

NÉVJEGY

Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique 1964-ben született Szegeden. Zenész, rádiós és televíziós műsorvezető, szakkommentátor, szerkesztő, klasszikus médiaszemélyiség. A Ságvári gimnáziumban tanult, majd Debrecenben végzett fizika szakon. Doktori disszertációját írta, amikor a rádiózás, a rendezvényszervezés elszólította a katedra mellől. Ismert jelmondata: "Minden jóra fordul, csak egészség legyen!"

https://www.youtube.com/watch?v=-bJjdGcyNFk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.