Ismét torlódás alakult ki a csanádpalotai és a röszkei határátkelőhelyen

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrség tájékoztatása szerint a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen a személyautóval Romániába tartóknak négyórás, az autóbusszal utazóknak egyórás, a teherforgalomban szintén négyórás a várakozás.

A Románia felé utazóknak a kiszombori közúti határátkelőhelyen két, a nagylakin három órát kell várakozniuk.

A police.hu felhívja a figyelmet, hétfőn 0 órától a Romániába történő belépéshez a https://plf.gov.ro felületen érhető elektronikus formanyomtatvány kitöltésére lesz szükség.

Három-három órát kell várakozniuk a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépőoldalán a személyautóval és az autóbusszal utazóknak, a kamionoknak négyórás a sor. A Szerbiából autóbusszal érkezőknek két órát kell várakozniuk a határátlépésre, a kamionsor egyórás. Az ásotthalmi közúti határátkelőhelyen is intenzív a forgalom, mindkét irányba egy órát kell várakozni.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak.

Előző sztori

Rendkívüli áttörést értek el szegedi kutatók az autoimmun betegségek vizsgálatában

Videó
Következő sztori

Ezekkel a kérdésekkel bombázták Mihálik Edvint – De vajon válaszolt is?