Politika

Aberrált fideszesekről beszélt Márki-Zay Péter Szegeden, de elfelejthette a saját szavait!

Aberrált fideszesekről beszélt Márki-Zay Péter Szegeden, de elfelejthette a saját szavait!

2021. december 8., szerda
Aberrált fideszesekről beszélt Márki-Zay Péter Szegeden, de elfelejthette a saját szavait!

Az "aberrált fideszesek" találták ki Márki-Zay Péter szerint, hogy ő korábban arról beszélt a rezsicsökkentés kapcsán, hogy kevesebb vizet, vagy kevesebb áramot kellene használni, az lenne az igazi rezsicsökkentés, és hogy kisebb autót kellene vásárolni. Minderről a dorozsmai fórumán beszélt a miniszterelnök-jelölt, aki nagyon bele is lovalta magát ebbe a témakörbe.

Videón mutatjuk meg, hogy mennyire, de bemutatjuk azt a videó-részletet is, amelyen

nem az aberrált fideszesek, hanem ő maga beszél arról, hogy kevesebb vizet és áramot kellene használni.

Megtaláltuk Márki-Zay Péternek azt az exkluzív interjúját is, amiben tényleg arról beszélt, hogy kisebb autókat vettek az "okos amerikaiak", amikor drágult a benzin; sőt, ilyenkor ketten-hárman is összefogtak, és egy autóval mentek dolgozni, hogy spóroljanak.

Ebben az interjúban szintén bírálta a hazai rezsicsökkentést a miniszterelnök-jelölt, mert szerinte az "fenntarthatatlan", mivel nem lehet megállítani a világpiaci árakat.

Az, hogy Márki-Zay nem vonja vissza a rezsicsökkentést kritizáló szavait, nem ismeri be, hogy ezek az ő szavai, arra utalhat, hogy valóban tervei vannak vele és jelentősen átszabná az egészet. Ha ugyanis nem így lenne, akkor minden bizonnyal beismerné, hogy rosszul, netán elhamarkodottan, vagy félreérthetően fogalmazott, de nem ezt teszi, hanem inkább tagad, és úgy csinál: mintha nem mondott volna ilyeneket.

Hogy valamit tényleg tervezhet, arra utal egy korábbi előadása is, ahol lényegében arról beszélt:

díjemelésre van szükség,

mert "katasztrofális állapotban van" a szelekítv hulladékfeldolgozás Magyarországon. Erről így beszélt:

Márki-Zay Péter egyébként exkluzív interjút adott lapunknak a dorozsmai fóruma után; igaz, ebben többet beszélt Orbán Viktorról és a Fideszről, mint önmagáról, vagy a konkrét terveiről. A teljes - vágatlan - interjút itt meg lehet nézni:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.