A Pick Aréna megnyitójának idején sűrítenek a trolijáratokon

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Közlekedési Társaság (SZKT) duplájára sűríti a 9-es és 19-es trolibuszok járatait a Pick Aréna megnyitóünnepségével, és az ezt követő nyitómérkőzéssel összefüggésben.

A közlemény szerint 2021. 12. 09-én (csütörtökön) a mérkőzést megelőzően a 9-es és 19-es vonalon kb. 17:30 órától kb. 20:30 óráig a normál közlekedési sűrűség megduplázásra kerül. Fontos azonban megjegyezni, hogy

a mérkőzés előtti sűrítőjáratok kizárólag a Vértói út felől Lugas utca, illetve Makkosház felől Tarján, Víztorony tér irányába közlekednek, az ellenkező irányba a normál, menetrend szerinti járatokkal biztosítjuk az utazást.

Mint írják, a mérkőzést követően a sűrítőjáratok a Vértói út/Makkosház irányú Etelka sor megállóhelyről indulnak Vértói út és Makkosház végállomások felé folyamatosan, a járművek telítődésének ütemében. Ebben az időszakban a Lugas u. és Tarján, Víztorony tér végállomások felé történő utazást normál menetrend szerinti járatainkkal biztosítják.

Kép: szkt.hu
Előző sztori

Két szegedi strici kerülhet rács mögé

Következő sztori

Boldogkői Zsolt: a vírus szereti a karácsonyt