Bicikliket lopott a 16 éves sorozattolvaj, a szegedi rendőrök elkapták

A fiú 5 biciklit lopott el

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Fotó: police.hu

Egy fiatalkorú szegedi fiú 5 biciklit lopott el az utóbbi időszakban, akit a rendőrök most kézre kerítettek – áll a police.hu-n olvasható közleményben. Az eltulajdonított kerékpárokból négyet épségben visszajuttattak tulajdonosaiknak, míg az ötödiket szétszerelve tudták visszaszolgáltatni.

A szegedi rendőrségre november 30-án délután érkezett bejelentés, hogy egy alsóvárosi általános iskola bekerített kerékpártárolójából ismeretlenek elvittek egy lezárt biciklit, mintegy 100 ezer forint értékben. A körzeti megbízottak a helyszín közelében elfogták a feltételezett elkövetőt, akit a kapitányságra előállítottak. A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatták, aki vallomásában tettét elismerte.

A rendőrök továbbá megállapították, hogy a tinédzser további négy kerékpárt tulajdonított el az utóbbi időszakban, amiket sikerült felkutatni, majd lefoglalni és jogos tulajdonosaiknak visszaszolgáltatni.

Fotó: police.hu

Előző sztori

Az SZTE tanulmányi versenyén ,,találkozott” Karikó Katalin és Szent-Györgyi Albert

Következő sztori

3 helyett 5 százalékkal emelik a nyugdíjat