/

Véget ért VV Aurelio szegedi drámája: börtönbüntetés a jogerős ítélet

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Még korábban mi is írtunk VV Aurelio szegedi tárgyalásának fejleményeiről – pontosabban azoknak a hiányáról, ugyanis legutóbb, szeptember elején, azonban az egyik szakértő nem tudott megjelenni a tárgyaláson. Most viszont pont kerülhetett az Aurelio-ügy végére.

A sokáig húzódó ügy még 2017 őszén esett meg. Dióhéjban az történt, hogy az ex-valóságshow-hőstől egy szórakozóhelyen nagy mennyiségű készpénzt tulajdonítottak el, majd másnap a tettest kérdőre vonta egy társával és autójukba tuszkolva elrabolták a sértettet.

Aurelio társa és védője nem vitatta az elsőfokú bíróság által megállapított tényállást és minősítést, mindketten a kiszabott büntetés enyhítése és végrehajtásának próbaidőre történő felfüggesztése céljából éltek fellebbezéssel. Az ő jogerős ítélete 1 év 3 hónap tartamú szabadságvesztésre ítélte, melynek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette.

Ezzel szemben Aurelio és ügyvédje enyhítést kértek, ezért került a Kecskemétről a Szegedi Ítélőtáblához az ügy, de a mai napon megtartott nyilvános tárgyaláson a korábbi fellebbezésüket módosítva tartották fenn, a felmentésre irányuló indítványukat visszavonták. Hiába.

Aureliot a Szegedi Ítélőtábla immár, jogerősen 2 év 3 hónap végrehajtandó szabadságvesztéssel sújtotta, amely elől nincs kibúvó.

Előző sztori

Gyász: elhunyt a Szomszédok Etusa, Csűrös Karola

Videó!
Következő sztori

Igazi kuriózum: videó készült arról, ahogy utasokat szállít a Fehértói kisvasút