Illegális bevándorlás

Szegedet komolyan érinti a csempész útvonal

Szegedet komolyan érinti a csempész útvonal

2021. november 23., kedd
Szegedet komolyan érinti a csempész útvonal

Az ország számos pontján próbálkoznak a migránsok Magyarországra, illetve Európa többi részére bejutni. Csak tegnap összesen 311 határsértőt tartóztattak fel, és 65 főt akadályoztak meg a hazánk területére történő illegális belépésben - többségét Csongrád-Csanád megyében.

A police.hu információi szerint november 22-én Csongrád-Csanád megyében a járőrök 41esetben összesen 222határsértőt tartóztattak fel Újszentiván, Röszke, Szeged, Kübekháza, Makó, Ásotthalom, Pusztamérges, Kiszombor, Balástya, Domaszék, Öttömös, Deszk ésMórahalomközigazgatási területén.

Ezen felül Bács-Kiskun, Győr-Moson-Sopron, Tolna és Pest megyében intézkedtek illegális bevándorlók ellen az egyenruhások. Magyarország területén az elmúlt 24 órában hat esetben embercsempészésmiatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.