Közélet

Mi a bajuk a nőkkel a szegedi balos potentátoknak?

Mi a bajuk a nőkkel a szegedi balos potentátoknak?

2021. november 22., hétfő
Mi a bajuk a nőkkel a szegedi balos potentátoknak?

Néhány nappal ezelőtt Ménesi Imre (MSZP) egy városházi esemény fotózása közben tessékelte ki egy készülő fényképről Chovanecz Katát. A képviselőnőt hivatalosan hívták meg az eseményére, egyedüli nőként, de a szocialista képviselő nem engedte, hogy az asszony is beálljon a közös fotóra. A megdöbbentő történetet ebben a cikkünkben írtuk meg részletesen:

https://szegedma.hu/2021/11/eros-es-szolidaris-szeged-kifurtak-az-egyetlen-not-a-csoportkeprol-a-varoshazan

Az MSZP-s képviselő magánakciója annyira rangon aluli volt egyébként, hogy még a DK egyik képviselője, Binszki József is hangot adott nem tetszésének.

Alázzák a nőket

Pár napja az önkormányzati kiadvány főszerkesztője is beállt ebbe a nőket alázó sorba.

A Botka Lászlóval rendkívül szívélyes, alákérdezéseiről is közismert , Ságvári Endre Propaganda-díjas Garai Szakács László pénteken, Orbán Viktor miniszterelnök rádióinterjújából írt cikkét ugyanis a következő szöveggel vezette fel a lap hivatalos facebook oldalán:

Szakács tehát nemes egyszerűséggel MIKROFONÁLLVÁNYNAK nevezett egy nőt, mert neki nem tetszettek a műsorban elhangzó kérdések. A poszt szövege máig elérhető; vagyis egyetlen felettesét sem zavarja az alázás, amit megengedett magának.

Lapunk megkereste a főszerkesztőt, hogy a megállapítás csak Nagy Katalinra igaz, vagy általánosságban a neki nem szimpatikus újságírókra csak, illetve nem érzi kellemetlennek a megfogalmazást a szebbik nemmel szemben. Ha válaszolt Garai Szakács László, megírjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.