Mi a bajuk a nőkkel a szegedi balos potentátoknak?

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Néhány nappal ezelőtt Ménesi Imre (MSZP) egy városházi esemény fotózása közben tessékelte ki egy készülő fényképről Chovanecz Katát. A képviselőnőt hivatalosan hívták meg az eseményére, egyedüli nőként, de a szocialista képviselő nem engedte, hogy az asszony is beálljon a közös fotóra. A megdöbbentő történetet ebben a cikkünkben írtuk meg részletesen:

Az MSZP-s képviselő magánakciója annyira rangon aluli volt egyébként, hogy még a DK egyik képviselője, Binszki József is hangot adott nem tetszésének.

Alázzák a nőket

Pár napja az önkormányzati kiadvány főszerkesztője is beállt ebbe a nőket alázó sorba.

A Botka Lászlóval rendkívül szívélyes, alákérdezéseiről is közismert , Ságvári Endre Propaganda-díjas Garai Szakács László pénteken, Orbán Viktor miniszterelnök rádióinterjújából írt cikkét ugyanis a következő szöveggel vezette fel a lap hivatalos facebook oldalán:

Szakács tehát nemes egyszerűséggel MIKROFONÁLLVÁNYNAK nevezett egy nőt, mert neki nem tetszettek a műsorban elhangzó kérdések. A poszt szövege máig elérhető; vagyis egyetlen felettesét sem zavarja az alázás, amit megengedett magának.

Lapunk megkereste a főszerkesztőt, hogy a megállapítás csak Nagy Katalinra igaz, vagy általánosságban a neki nem szimpatikus újságírókra csak, illetve nem érzi kellemetlennek a megfogalmazást a szebbik nemmel szemben. Ha válaszolt Garai Szakács László, megírjuk.

Előző sztori

A járvány idén is beleszól a szegedi szilveszterbe és az adventi készülődésbe

Következő sztori

Moholy-Nagy László könyvbemutató lesz a Móra Ferenc Múzeumban