/

Megvannak az idei év megyei Prima díjazottjai, ők kapták Csongrád-Csanádban

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A megyei Prima díjak rendszerének célja, hogy megőrizze a magyar értelmiség és szellem helyi eredményeit, erősítve a kisebb társadalmi egységek összetartozását, elősegítve fejlődésüket. Az évenként odaítélt megyei Prima díjat mind a tizenkilenc megyében, megyénként hárman nyerhetik el.

Alig hat év alatt az összes megye csatlakozott, így mára az ország egész területén önálló elismerésben részesülhetnek a szellemi élet, a kultúra, a tudomány, a művészet és a sport megyei legjobbjai. Ők azok, akik közelről figyelhető, megismerhető példaképeivé válhatnak szűkebb hazájuk közösségének.

Csongrád-Csanád megye díjazottjai

A rangos elismerést idén az SZTE Gyermekklinika Intenzív osztálya, az ÁGOTA Alapítvány és a Szegedi Vadaspark nyerték el, amit tegnap, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Csongrád- Csanád megyei Szervezete a Tisza Szállóban adtak át.

Kép: Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek Alapítvány / Facebook

A Prima Primissima Díj 2005-től egészült ki a területi Prima díjak rendszerével. Ekkortól szűkebb környezetünk kiválóságai is méltó elismerésben részesülhetnek.

via primaprimissima.hu, Facebook / Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek Alapítvány

Előző sztori

Kövér: 2022-ben negyedszer is győzni fogunk!

Következő sztori

Kaja, pia, nők, pártmilícia