/

Megnyitja a kapuit a szegedi Florin a Modern Gyárak Éjszakáján

Szegedi üzemet is meglátogathatnak az érdeklődők a Modern Gyárak éjszakáján, november 12-én. A moderngyarakejszakaja.hu oldalon regisztrálók a Florinnál megismerhetik, honnan látják el a járvány alatt az országot fertőtlenítőszerekkel, és hogyan készülnek azok a kozmetikai, testápolási termékek, melyek megtalálhatóak minden otthoni fürdőszobapolcon.

A szegedi Florin Zrt. az elmúlt év során jelentősen bővítette a gyártókapacitását, két új üzemet is épített. Ezeket mutatja be a Modern Gyárak Éjszakája egyedüli szegedi helyszíneként a fertőtlenítő- és tisztítószerek, valamint kozmetikai termékek egyik meghatározó hazai gyártója.

A fejlesztések között szerepelnek automatizált rendszerek, új keverőtartályok, gyártósorok. A tisztateres üzemben kozmetikumok, a robbanásbiztos környezetben pedig alkoholtartalmú termékek és aeroszolok gyártása valósul meg.

Fotó: KNK PR&Média

A Modern Gyárak Éjszakáján, november 12-én bemutatja az érdeklődőknek, hogy az ötletekből hogyan születnek meg a késztermékek. A gyárlátogatás során végigkövethetik, hogy egy egyszerűnek tűnő sampon gyártása mennyire összetett tud lenni nagyüzemi körülmények között, valamint az is kiderül, hogy mitől olyan hatékonyak a közkedvelt Brado és BradoLife piacvezető fertőtlenítőszerek.

A látogatás idejére izgalmas programokkal és meglepetésekkel is készülnek a Florinnál. A gyárlátogatás részletei megtalálhatók a florin.hu oldalon.

Fotó: KNK PR&Média
Előző sztori

Többszörösen tizenhárom: szombaton Képregényfesztivál lesz a Somogyiban!

Következő sztori

Ritka vendége a Fehér-tavon