Sport

Rangadót nyert Győrben a Szeged-Csanád GA

Rangadót nyert Győrben a Szeged-Csanád GA

2021. november 28., vasárnap
Rangadót nyert Győrben a Szeged-Csanád GA

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2-0-ra nyert az ETO FC Győr otthonában vasárnap, a labdarúgó NB II 18. fordulójában, így sorozatban hatodik meccsén maradt veretlen.

A a szerdai Pécs elleni döntetlent követően vasárnap a hatodik helyezett ETO FC Győr otthonában vizitált a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. A szó szoros értelmében rangadót vívott a két együttes, ugyanis a fordulót megelőzően csupán három pont választotta el őket egymástól a tabellán.

Az első félidőben kiegyenlített játék zajlott, egy-egy lehetőség adódott mindkét oldalon, Horváth szabadrúgását Fadgyas hárította, míg Óvári tizenegy méterről nem találta el a szegedi kaput.

A fordulás után a csereként beálló Gajdos nagyszerű kiugratása után Horváth hajszálpontos lövésével megszerezte a vezetést a Szeged. Horváth a gólja után egy asszisztot is jegyzett, ugyanis a jó ütemű centerezését Kóródi, a csereember gólra váltotta. Az eredmény a továbbiakban már nem változott, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2-0-ra legyőzte közvetlen riválisát és átmenetileg a tabella harmadik helyére lépett elő.

Dragan Vukmir csapata egy hét múlva a Nyíregyházát fogadja a Szent Gellért Fórumban.

Merkantil Bank Liga, 18. forduló
ETO FC Győr–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–2 (0-0)
Győr, ETO park, 320 néző. Vezette: Pillók Ádám (Kulman, Szilágyi)
ETO FC Győr: Fadgyas – Kovács K., Csonka, Fodor, Forgács – Bagi, Kiss M., Berki (Vernes, 46.), Vitális – Bacsa (Priskin, 56.), Óvári (Szimcso, 80.). Vezetőedző: Klausz László.
Szeged-Csanád GA: Molnár-Farkas T. – Ódor, Temesvári, Pejovic, Kővári – Simon Á., Kovács M., Farkas A., Dobos (Kóródi, 67.) – Horváth K., Gréczi (Gajdos, 67.) Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Gól: Horváth K. (68.), Kóródi (78.)

https://www.youtube.com/watch?v=Jcq6RQxk1nA

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.