Krimi

Kamerák szeme láttára lopott el egy elhagyott pénztárcát

Kamerák szeme láttára lopott el egy elhagyott pénztárcát

2021. november 20., szombat
Kamerák szeme láttára lopott el egy elhagyott pénztárcát

A csongrádi rendőrök befejezték a nyomozást egy 51 éves férfival szemben, aki a biztonsági kamerák ellenére elvitt egy helyi italboltban hagyott pénztárcát - írja a police.hu.

Szeptember 3-án érkezett bejelentés a rendőrségre az üzletből, hogy egy ismeretlen férfi a biztonsági kamerák kereszttüzében eltulajdonítottaegy vásárló pulton felejtett pénztárcájátaz abban tartott 130 ezer forinttal és bankkártyákkal együtt. A kiérkező egyenruhások személyismeretüknek köszönhetően a felvételek láttán sikerült azonosítaniuk a feltételezett elkövetőt. A férfit a lakásáról állították elő, akitől hiánytalanul előkerült az elvitt pénztárca. A gyanúsítottat kihallgatták, aki elismerte és megbánta tettét. A rendőrök a sértettnek az eltulajdonított értékeket visszaadták.

Az eljárás iratait a Csongrádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a napokban megküldték vádemelési javaslattal az ügyészség részére.

(Boritókép forrása: police.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.