Kamerák szeme láttára lopott el egy elhagyott pénztárcát

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A csongrádi rendőrök befejezték a nyomozást egy 51 éves férfival szemben, aki a biztonsági kamerák ellenére elvitt egy helyi italboltban hagyott pénztárcát – írja a police.hu.

Szeptember 3-án érkezett bejelentés a rendőrségre az üzletből, hogy egy ismeretlen férfi a biztonsági kamerák kereszttüzében eltulajdonította egy vásárló pulton felejtett pénztárcáját az abban tartott 130 ezer forinttal és bankkártyákkal együtt. A kiérkező egyenruhások személyismeretüknek köszönhetően a felvételek láttán sikerült azonosítaniuk a feltételezett elkövetőt. A férfit a lakásáról állították elő, akitől hiánytalanul előkerült az elvitt pénztárca. A gyanúsítottat kihallgatták, aki elismerte és megbánta tettét. A rendőrök a sértettnek az eltulajdonított értékeket visszaadták.

Az eljárás iratait a Csongrádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a napokban megküldték vádemelési javaslattal az ügyészség részére.

(Boritókép forrása: police.hu)

Előző sztori

Duális képzésről szóló program zárult le az SZTE-n

Következő sztori

A madárinfluenza is terjed a megyében, szigorít a Nébih