Krimi

Kábítószer és alkohol hatása alatt szúrta le volt élettársát

Kábítószer és alkohol hatása alatt szúrta le volt élettársát

2021. november 9., kedd
Kábítószer és alkohol hatása alatt szúrta le volt élettársát

Letartóztatását indítványozta a Szegedi Járási Ügyészség annak a nőnek, aki életveszélyesen megsebesítette volt élettársát.

A megalapozott gyanú szerint a nő péntek délután Szegeden találkozott volt élettársával, külföldi munkájából hazaérve. Az alkohol és kábítószer hatása alatt lévő nő hamar vitába keveredett partnerével, akit aztán egy késsel mellkason és kézen szúrt. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A nő tartózkodási helyén a rendőrök kábítószert találtak, a vádlott vizeletmintája mutatta ki, hogy annak hatása alatt volt.

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntette, valamint a kábítószer birtoklásának vétsége miatt indult eljárásban a járási ügyészség a szökés, elrejtőzés továbbá a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a nő letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.