Így néz ki egy frissen készült járda az önkormányzat szerint

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint ismeretes, a hét elején megírtuk, hogy félkész Oskola utcát adott át az önkormányzat, ezért veszélyben vannak ott a szegediek az ellenzék szerint.

A probléma kapcsán sajtótájékoztatót tartó Chovanecz Kata most egy újabb ellentmondásról rántotta le a leplet közösségi oldalán. A fideszes képviselő arra hívta fel a figyelmet, hogy miközben az önkormányzati lap azt írja a Rózsa utcai beruházás kapcsán, hogy a becsatlakozó utcákban, és a járdákon is befejezték a rekonstrukciót, ez kép fogadja a járókelőket az érintett útszakasz József Attila sugárút felőli sarkán:

“Milyen járda-rekonstrukció van kész a Rózsa utcában? Már nem csak az Oskola utca miatt kapom naponta a fényképeket, videókat felháborodott lakosoktól, hanem a Rózsa utca miatt is.” – fogalmazott közösségi oldalán a képviselőnő, aki nem érti, hogy miért állít valótlant az önkormányzati hírportál.

A Rózsa utcai beruházást július végén kezdték el. A projekt során felújították az ivóvíz-gerinchálózatot és új aszfalt burkolatot is kapott a komoly forgalmat lebonyolító utca.

Előző sztori

Idén is versmondással és adománygyűjtéssel várják az SZTE Alma Mater Mikulást

Következő sztori

Lázár János: Magyarország legszexibb beruházása a tram-train