Az útpadka és a troli közé esett egy idős hölgy, a rendőrség szemtanúkat keres

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szemtanúkat keres egy gondatlanságból elkövetett közúti baleset kapcsán, amely a Diófa elnevezésű trolimegállóban történt.

A rendelkezésre álló adatok szerint Szegeden a Csongrádi sugárúton az úgynevezett „Diófa” megállóhelyen 2021. október 28-án a T-608-as jelzésű trolibusz vezetője elindulásnál észlelte, hogy az útpadka és a jármű között egy idős hölgy fekszik, aki eddig tisztázatlan körülmények között esett oda. A baleset következtében a nő súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrség kéri azokat a szemtanúkat, akik a fenti eseményt látták, esetleg felvételt készítettek róla, valamint érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatosan, hogy jelentkezzenek a Szegedi Rendőrkapitányságon. Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

(police.hu)

Előző sztori

Nemzetközi úszóversenyt rendeznek hétvégén a Tiszavirág Sportuszodában

Következő sztori

Borús időnk lesz pénteken