A hódmezővásárhelyi Fidesz fizetetlen szabadságra küldené Márki-Zayt

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hosszas Facebook-bejegyzésben szólítja fel a Fidesz Hódmezővásárhelyi Szervezete a polgármestert, Márki-Zay Pétert, hogy távozzon fizetetlen szabadságra egészen addig, amíg le nem zajlik a jövő évi választás – ugyanis a miniszterelnök-jelölti kampánya negatívan hat ki a város ügyeinek intézésére.

Hódmezővásárhely, a hátország

A helyi Fidesz azt írja, megértik, hogy Márki-Zay az országos politikai színteret választotta, azonban kimondottan ellenzik, hogy a város ügyei háttérbe szoruljanak amiatt, hogy a miniszterelnök-jelölt hátországként tekint Hódmezővásárhelyre, a forrásokat pedig önnön politikai céljaira hasznűlja.

Nem lehet, hogy további fél évig ne legyen a városnak polgármestere, hogy újabb beruházások vesszenek oda, hogy továbbra se fejlődjön a város.

-szól a bejegyzés.

A polgármesterség, mint mentőöv

A szervezet úgy gondolja, Mári-Zaynak csupán már mentőövként szolgál, hogy a város polgármestere: arra az esetre, ha jövőre elbukna a miniszterelnökségért vívott csatában, még mindig folytatni tudja politikai karrierjét polgármesterként. A bejegyzés végén felszólítják, hogy adja át a helyettesének a városvezetést és vonuljon fizetetlen szabadságra polgármesteri teendői elől.

A Facebook-posztot teljes egészében itt olvashatják

Előző sztori

Glamour girl-nek jelölték Karikó Katalint

Következő sztori

CSALÁDOSOK: így lehet százezrekhez jutni, csak ezt kell kitölteni