Sport

Megvan a Szedeák első győzelme a bajnokságban!

Megvan a Szedeák első győzelme a bajnokságban!

2021. október 10., vasárnap
Megvan a Szedeák első győzelme a bajnokságban!

Három légióssal nyert Zalaegerszegen a szegedi kosárcsapat.

A Kaposvár elleni hazai vereséget követően szombaton a Zalaegerszeg otthonában folytatódott a Szedeák számára a bajnokság. A szegediek kerete nem volt teljes, hiszen Justin Alston sérülése miatt nem volt bevethető, így három légióssal vágtak neki a ZTE elleni meccsnek, amelyet végül 85-73-re megnyertek a Tisza-partiak.

Tippmix férfi kosárlabda NB I./A csoport, 5. forduló
Zalaegerszeg–Naturtex-SZTE-Szedeák 73–85 (21–21, 16–27, 20–23, 16–14)
Zalaegerszeg, 1000 néző. Vezette: Praksch, Farkas G., Major.
ZTE: Wilson 8, GUYTON 16/3, Polster 6/6, Barnett 12, Harris 6. Csere: Németh Á. 7/3, Bonifert 1, Révész 2, Csuti, Heron 11/3, Horti 4, Simó. Vezetőedző: Teo Cizmic.
Naturtex-SZTE-Szedeák: PERSONS 25/16, Szatmári, COOK 19/9, Hunt 10, BOGNÁR 15/6. Csere: Keller 6, Kerpel-Fronius B. 6, Balogh Sz., Filipovics 4, Polányi. Vezetőedző: Szrecsko Szekulovics.

Szrecsko Szekulovics:– Nagyon jól reagáltunk a kialakult helyzetre, a kispadról érkező játékosok pedig nagyszerűen ellátták a feladatukat, és itt nem csak a pontszerzésre gondolok. A második félidőben kontrolláltuk a mérkőzést és remekül védekeztünk. Büszke vagyok a fiúkra, mert kemény feladatot oldottak meg ma, számunkra ez a győzelem egy vitaminbombával ér fel a folytatásra. Jövő héten csak egy mérkőzésünk lesz, így lesz időnk kicsit regenerálódni is.

Fotó: Szedeák/Bálizs Zsuzsa

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.