Politika

Márki-Zay: ez a hatalom erkölcsileg vállalhatatlan

Márki-Zay: ez a hatalom erkölcsileg vállalhatatlan

2021. október 23., szombat
Márki-Zay: ez a hatalom erkölcsileg vállalhatatlan

Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje az összefogás közös, "Egységben a szabad Magyarországért!"jelmondatú 1956-os rendezvényén azt mondta: nem szabad megengedni, hogy a Fidesznek jövőre kétharmada legyen.

Hódmezővásárhely polgármestere - ahogy előválasztási győzelmi beszédekor - úgy most is a fiatalokba vetette minden reményét a jövő évi választásokat illetően. Szerinte csak akkor lehet leváltani a rendszert, ha jövőre az ellenzék kap többséget a Parlamentben. Többek között ezért lesz gigászi harc a jövő évi választás.

Kiemelte, hogy az ellenzék küzdelmét is az 1956-os forradalom fiataljai kell, hogy inspirálják. Ezúttal azonban nem fegyveres lesz a harc, hanem békés.

,,Mi egy szeretetországért küzdünk." - tette hozzá, jelezve, ehhez minden magyar emberre szükség van.

Orbán kihívója szerint ma belépni a Fideszbe olyan, mint '89-ben a Munkásőrség tagjának lenni: erkölcsileg vállalhatatlan.

via MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.