Ez a poszt a következő cikk része:

Megszavazták: elárverezik a Cserepes sori piacot >>>

Joób Márton: nincs helye Szegedet szociális érzéketlenséggel vádolni

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az adócsalással vádolt önkormányzati képviselő megvédi a várost a bérlakások területén, sőt, példaértékűnek gondolja. Szerinte nem kevés bérlakást tart fenn a város, mi több, Joób szerint költségvetés tekintetében még túl is vállalja magát a városvezetés. Botka előző felszólalásával szimpatizálva ő is tudja, látja, hogy az emberek hálásak a lakásokért, többek közt a Székely soron 18 ezerért bérelhetőekért. Botka hozzáteszi, hogy 2012 óta nem ad a kormány támogatást a szociális alapú lakásokra.

Korponyai szeretné távol tartani az országos politikát Szeged helyzetétől. Hozzátette azt is, melyről korábban mi is cikkeztünk, hogy túlárazottan újítják fel a lakásokat.

Mivel egy 2006-ban meghozott törvény be nem tartásáról van szó, Botka azal viccelődött, hogy emiatt elbukja majd a 2010-es választásokat. Szabó ezt lecsapva úgy kezdte felszólalását: ,,A stílus maga az ember, Polgármester Úr!” Botka ebben egyetértett. Joób-nak pedig szerinte leginkább az ügyvédi védelmére lenne szüksége – mindezt tegezve mondta neki.

Előző sztori

Egy biciklis életébe került, hogy áthajtott a piroson Újszegeden

Következő sztori

Kevesebb a fertőzött, de nőtt a halálos áldozatok száma