Gazdasági konferenciát tartanak a Szent Gellért Fórumban

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Enterprise Europe Network Szeged Top 100 címmel nagyszabású gazdasági konferenciát szervez október 21-én, csütörtökön Szegeden, a Szent Gellért Fórumban.

A meghívó szerint a konferenciát Palkovics László innovációs és technológiai miniszter nyitja meg, de Nagy Márton, a miniszterelnök gazdasági főtanácsadója is előad majd.

Az előadók között szerepel Nemesi Pál, a Dél-alföldi Regionális Gazdaságfejlesztési Zóna kormánybiztosa, Németh Dávid, a K&H Bank vezető elemzője, Andorka Miklós, a MAPI-csoport stratégiai vezetője és Kürti Tom, a KÜRT Akadémia intézményvezetője, tulajdonosa.

A témákat illetően szó lesz majd a magyar gazdaság helyzetéről és jövőjéről, de a vállalatokat érintő pályázati lehetőségekről, továbbá a vállalati hatékonyság kulturális, technológiai és stratégiai összefüggéseiről is szót ejtenek.

Az eseményen a megye gazdasági szereplőinek toplistáját is tartalmazó, Top 100 – Csongrád-Csanád megye gazdasága 2021 című kiadványt is bemutatják.

Előző sztori

Támadás érte a nem hivatalos Márki-Zay kampánydal készítőjét

Következő sztori

Jövő héten katonai menetoszloppal találkozhatnak a térségben