Gazdaság

Gazdasági konferenciát tartanak a Szent Gellért Fórumban

Gazdasági konferenciát tartanak a Szent Gellért Fórumban

2021. október 14., csütörtök
Gazdasági konferenciát tartanak a Szent Gellért Fórumban

A meghívó szerint a konferenciát Palkovics László innovációs és technológiai miniszter nyitja meg, de Nagy Márton, a miniszterelnök gazdasági főtanácsadója is előad majd.

Az előadók között szerepel Nemesi Pál, a Dél-alföldi Regionális Gazdaságfejlesztési Zóna kormánybiztosa, Németh Dávid, a K&H Bank vezető elemzője, Andorka Miklós, a MAPI-csoport stratégiai vezetője és Kürti Tom, a KÜRT Akadémia intézményvezetője, tulajdonosa.

A témákat illetően szó lesz majd a magyar gazdaság helyzetéről és jövőjéről, de a vállalatokat érintő pályázati lehetőségekről, továbbá a vállalati hatékonyság kulturális, technológiai és stratégiai összefüggéseiről is szót ejtenek.

Az eseményen a megye gazdasági szereplőinek toplistáját is tartalmazó, Top 100 – Csongrád-Csanád megye gazdasága 2021 című kiadványt is bemutatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.