Mi folyik itt? Fehér, pezsegő víz jön csapból a Hétvezér utcában!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Többször is írtunk róla, hogy hónapok óta megkeseríti a Hétvezér utca lakóit a vízvezeték hálózat felújítása. A projekt újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis a napokban visszakapcsolták a hálózatra a környező házakat. Igen ám, de gondok itt még nem értek véget.

Egyik lelkes olvasónk beszámolója szerint ugyanis szerda óta gusztustalan, fehér, pezsegő víz folyik a csapból. A Vízmű munkatársai azt mondták neki, hogy a rákötés miatt levegős a víz, ez okozza a szokatlan hatást. Az esettel kapcsolatban kérdéseket küldtünk a társaságnak, amint válaszolnak frissítjük a cikket.


Vízügyi szempontból alaposan rájár a rúd manapság a Hétvezér utca lakóinak. Legutóbb arról számoltak be a helyiek hogy egy, a garázsából kiálló autó eltörte az ideiglenes műanyag vízvezetéket és az azt rögzítő fa szerkezetet – ami ránézésre is igen instabil volt. A nem várt szökőkút hosszú percekig áztatta az utcát.

Előző sztori

Májusban tér vissza a Zsigmond Vilmos Filmfesztivál jövőre

Következő sztori

Ha autós, vigyázzon: rendőrök figyelik a piroson áthajtókat!