Közélet

Mi folyik itt? Fehér, pezsegő víz jön csapból a Hétvezér utcában!

Mi folyik itt? Fehér, pezsegő víz jön csapból a Hétvezér utcában!

2021. október 21., csütörtök
Mi folyik itt? Fehér, pezsegő víz jön csapból a Hétvezér utcában!

Többször is írtunk róla, hogy hónapok óta megkeseríti a Hétvezér utca lakóit a vízvezeték hálózat felújítása. A projekt újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis a napokban visszakapcsolták a hálózatra a környező házakat. Igen ám, de gondok itt még nem értek véget.

Egyik lelkes olvasónk beszámolója szerint ugyanis szerda óta gusztustalan, fehér, pezsegő víz folyik a csapból. A Vízmű munkatársai azt mondták neki, hogy a rákötés miatt levegős a víz, ez okozza a szokatlan hatást. Az esettel kapcsolatban kérdéseket küldtünk a társaságnak, amint válaszolnak frissítjük a cikket.


Vízügyi szempontból alaposan rájár a rúd manapság a Hétvezér utca lakóinak. Legutóbb arról számoltak be a helyiek hogy egy, a garázsából kiálló autó eltörte az ideiglenes műanyag vízvezetéket és az azt rögzítő fa szerkezetet - ami ránézésre is igen instabil volt. A nem várt szökőkút hosszú percekig áztatta az utcát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.