Döntetlent játszott a Szeged-Csanád GA a Siófok otthonában

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Küzdelmes, de eseménytelen mérkőzésen gólnélküli döntetlent játszott a Szeged-Csanád GA Siófokon. A szegediek a 4. percben Horváth Krisztofer révén hagytak ki egy komoly helyzetet, majd a 89. percben Germán Tamás egy szöglet után meccslabdát hibázott. A hazaiaknak még ennyi lehetőségük sem volt a találkozón.

Dragan Vukmir: Mindkét oldalon akadt lehetőség a gólszerzésre, erre mindkét csapatnak volt is esélye, de nem sikerült a kapuba talni egyik oldalon sem. Két kemény mérkőzés után érkeztünk Siófokra, emiatt tompábbak voltunk. Meg kell becsülni az egy pontot is, bár győzni szerettünk volna.

LABDARÚGÓ NB II, 14. FORDULÓ
BFC SIÓFOK–SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 0–0

Siófok, Városi Stadion, 200 néző. Vezette: Gaál Ákos (Kóbor Péter, Király Zsolt)
SIÓFOK: Szmola – Polényi, Jagodics B., Varjas Z., Kiss B. (Tóth Z., 70.) – Medgyesi M. (Krausz, 70.), Szakály A. (Nikházi, 75.) – Varga B., Eördögh, Cipf (Balogh B., 70.) – Horváth P. (Elek B., 84.). Vezetőedző: Domján Attila
SZEGED: Molnár-Farkas – Ódor, Temesvári, Pejovics, Kővári – Gréczi M. (Kóródi, 66.), Farkas A. (Simon Á., 77.), Kovács M., Gajdos Zs. (Dobos Á., 77.) – Horváth K. (Lestyán, 84.), Haruna (Germán, 77.). Vezetőedző: Dragan Vukmir

Fotó: Nemzeti Sport

Előző sztori

Vízió a szolidaritásról, 1956

Következő sztori

Fázni fogunk hétfőn