Sport

Válogatott mérkőzéseket rendeznek a Szent Gellért Fórumban

Válogatott mérkőzéseket rendeznek a Szent Gellért Fórumban

2021. szeptember 9., csütörtök
Válogatott mérkőzéseket rendeznek a Szent Gellért Fórumban

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kijelölte a magyar U21-es labdarúgó-válogatott soron következő két hazai mérkőzésének helyszínét. Gera Zoltán szövetségi kapitány tanítványai október 8-án Lengyelországot fogadják a Szegeden a Szent Gellért Fórumban, míg négy nappal később, október 12-én Németországot.

Két mérkőzésen van túl eddig az Eb-selejtezőben a magyar válogatott. Izraeltől Gyirmóton 2–1-es vereséget szenvedett, míg San Marino ellen idegenben 4–0-ra nyert. A Szegedre látogató németek hibátlanok eddig, San Marinót 6–0-ra, Lettországot 3–1-re győzték le. A lengyelek hasonlóan a magyarokhoz, egyszer-egyszer győztek és kaptak. 2–0-s sikerrel távoztak a lettek otthonából, míg Izraeltől 2–1-es vereséget szenvedtek.

A nyolc darab hatcsapatos csoportból, valamint az egy ötösből az első helyezettek automatikusan kijutnak a grúz-román közös rendezésű Európa-bajnokságra, míg a másodikok pótselejtezőt játszanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.