Sport

Újabb győzelmével sokat lépett előre Szeged-Csanád GA a tabellán

Újabb győzelmével sokat lépett előre Szeged-Csanád GA a tabellán

2021. szeptember 26., vasárnap
Újabb győzelmével sokat lépett előre Szeged-Csanád GA a tabellán

A mérkőzésen végig irányító Szeged-Csanád GA a második félidőben szerzett két góllal magabiztosan nyert a Soroksár ellen a labdarúgó NB II-ben. Mindkét gólt Jammeh Haruna szerezte, aki már az előző fordulóban is eredményes volt. A szegediek ezzel a győzelemmel felzárkóztak a tabella 7. helyére. Jövő szerdán Ajkára látogatnak, vasárnap 17 órától a Diósgyőr érkezik a Szent Gellért Fórumban.

DRAGAN VUKMIR:– Eddig is megvolt a küzdelem, az akarat, de az első félidőben például az utolsó passzok rendre rosszul sikerültek. A szünet után még többet tettünk a gólért, és ennek a mentalitásnak meglett az eredménye.

LIPCSEI PÉTER: – Az első félidőben egyenrangú ellenfelei voltunk a Szegednek, aztán a második félidőben rögtön kaptunk egy gólt figyelmetlenségből. A második hazai gól is elsősorban a mi hibánkból alakult ki, de azt el kell ismernem, hogy nem voltunk jobbak a Szegednél.

Labdarúgó NB II
SZEGED-CSANÁD GA–SOROKSÁR 2–0 (0–0)
Szeged,
Szent Gellért Fórum,979néző. Vezeti:Kovács Imre (Baghy Csaba, Rózsa Dávid)
SZEGED-CSANÁD GA:
Molnár F. – Ódor, Temesvári, Pejovic, Kővári– Simon Á., Kovács M. – Dobos Á. (Gajdos, 66.), Horváth K. (Dobronoky, 76.), Gréczi (Farkas A., 76.) – Haruna (Germán, 83.).Vezetőedző:Dragan Vukmir
SOROKSÁR:Varga Á. – Ternován, Gyömbér, Valencsik, Pászka – Korozmán (Haris, 71.), Hudák M. Lőrinczy, Csernik – Lovrencsics (Kovac A., 71.), Redzic (Ladányi, 79.).Vezetőedző:Lipcsei Péter
Gólszerző:
Haruna (46., 72.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.