Újabb győzelmével sokat lépett előre Szeged-Csanád GA a tabellán

A mérkőzésen végig irányító Szeged-Csanád GA a második félidőben szerzett két góllal magabiztosan nyert a Soroksár ellen a labdarúgó NB II-ben. Mindkét gólt Jammeh Haruna szerezte, aki már az előző fordulóban is eredményes volt. A szegediek ezzel a győzelemmel felzárkóztak a tabella 7. helyére. Jövő szerdán Ajkára látogatnak, vasárnap 17 órától a Diósgyőr érkezik a Szent Gellért Fórumban.

DRAGAN VUKMIR: – Eddig is megvolt a küzdelem, az akarat, de az első félidőben például az utolsó passzok rendre rosszul sikerültek. A szünet után még többet tettünk a gólért, és ennek a mentalitásnak meglett az eredménye.

LIPCSEI PÉTER: – Az első félidőben egyenrangú ellenfelei voltunk a Szegednek, aztán a második félidőben rögtön kaptunk egy gólt figyelmetlenségből. A második hazai gól is elsősorban a mi hibánkból alakult ki, de azt el kell ismernem, hogy nem voltunk jobbak a Szegednél.

Labdarúgó NB II
SZEGED-CSANÁD GA–SOROKSÁR 2–0 (0–0)
Szeged, 
Szent Gellért Fórum, 979 néző. Vezeti: Kovács Imre (Baghy Csaba, Rózsa Dávid)
SZEGED-CSANÁD GA: 
Molnár F. – Ódor, Temesvári, Pejovic, Kővári– Simon Á., Kovács M. – Dobos Á. (Gajdos, 66.), Horváth K. (Dobronoky, 76.), Gréczi (Farkas A., 76.) – Haruna (Germán, 83.). Vezetőedző: Dragan Vukmir
SOROKSÁR: Varga Á. – Ternován, Gyömbér, Valencsik, Pászka – Korozmán (Haris, 71.), Hudák M. Lőrinczy, Csernik – Lovrencsics (Kovac A., 71.), Redzic (Ladányi, 79.). Vezetőedző: Lipcsei Péter
Gólszerző:
 Haruna (46., 72.)

Előző sztori

Orbán: minden új templom bástya a nemzet szabadságáért és nagyságáért folyó küzdelemben

Következő sztori

Újszegeden is kaptak el migránsokat ma hajnalban