Szegeden is: gyereket a magasba!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Szeged, 2021. szeptember 25. Gyerekeket emelnek a magasba a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a Családbarát Magyarország szervezésében a Szent-Györgyi Albert Agórában Szegeden 2021. szeptember 25-én. A IV. Budapesti Demográfiai Csúcs mellékrendezvényeként a gyerekvállalásra, a családalapítás fontosságára hívják fel a figyelmet a résztvevõk. MTI/Rosta Tibor

Ismét több mint tízezren emelték gyermeküket a magasba országszerte egy időben szombaton. Az eseményt szervező Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom tájékoztatása szerint a felhívásukra meghirdetett Gyereket a magasba! akciót Budapesten kívül 36 településen, köztük Szegeden, a Szent-Albert Agórában.

Mint írták: a 2018 óta minden évben megrendezett Gyereket a magasba! akció lényege, hogy egyszerre, egy időben minél több gyereket emeljenek magasba szüleik, bárhol is éljenek az országban vagy a határon túl. A rendezvénnyel a mozgalom a “gyerekvállalás, a családalapítás fontossága mellett áll ki, felmutatva, hogy a gyerek örök érték, és családban élni jó!” – fogalmaztak.

Budapest, Fotó MTI/Bruzák Noémi
Sopron Fotó: MTI/Filep István
Előző sztori

Jogállamot csak az alaptörvény és a jogszabályok betartásával lehet építeni

Következő sztori

Ferenc pápa magánkihallgatáson fogadta Erdő Péter bíborost