Szórakozás

Nézzen 40 percnyi sétát a nyárias Szegeden!

Nézzen 40 percnyi sétát a nyárias Szegeden!

2021. szeptember 17., péntek
Nézzen 40 percnyi sétát a nyárias Szegeden!

Ha máris hiányolná a nyárias időt a Napfény városából, van egy jó hírünk: valakik 40 perc alatt, csúcsminőségben rögzítették nekünk, ahogy körbesétálják a belvárost.

A videó tegnap került fel a legnagyobb videómegosztó portálra, ami igazán nem mindennapi, hiszen kevés városról készül hasonló ,,sétálós" felvétel. A ,,túra" a Belvárosi hídtól kezdődik és egészen a Széchenyi térig tart.

A hétköznapjainkban, és pláne a borús, őszies időben talán ritkán jut eszünkbe a szegedi utcák látványán elmélázni, de most itt a röpke alkalom. Az operatőr testközelből megmutatja nekünk az úton előforduló szobrokat és szökőkutakat is, szóval még akár azt is tesztelhetjük, hányat ismerünk fel belőlük. Vagy ha csak szimplán a nyári fényeket és színeket kívánjuk vissza - még ha csupán a látóidegeinkkel is -, arra is kiváló időtöltés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.