Sport

Már napijegyet is lehet venni a kézilabda Eb szegedi meccseire

Már napijegyet is lehet venni a kézilabda Eb szegedi meccseire

2021. szeptember 1., szerda
Már napijegyet is lehet venni a kézilabda Eb szegedi meccseire

Kevesebb mint négy hónap van hátra a magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokságig, szeptember 1-én, 12 órától pedig már napijegyeket is lehet vásárolni a tornára. A magyar válogatott budapesti, a nyitónapot követő csoportmérkőzéseire 5900 forinttól, míg a szegedi és debreceni mérkőzésekre 4900 forinttól lehet napijegyeket venni.

A Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban, a Szegedi Új Arénában és a debreceni Főnix Csarnokban is négy árkategória alapján lehet lefoglalni a jegyeket a csoportkörre, a középdöntőre és a döntő hétvégére is.

-A napijegyek értékesítésének indulásával egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk. Nagy erőkkel dolgozunk a háttérben azon, hogy a Magyarországra érkező szurkolók és a hazai kézilabdabarátok is jól érezzék magukat az Európa-bajnokság során. A tornára felépülő budapesti és szegedi aréna, valamint a megújuló debreceni csarnok mellett a világklasszis csapatok önmagukban is garanciát jelentenek ehhez- mondta Horváth Gabriella, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára.

A csoportkörben az adott helyszínen napi két, a középdöntőben három mérkőzést rendeznek, a napijegyekkel mindegyiket végig lehet szurkolni

A legolcsóbb napijegyek a csoportkörben 4900 forintba kerülnek (a budapesti első forduló 14-i, portugál-izlandi találkozóra már 3500 forintért be lehet jutni), a középdöntőre 9900 forinttól, a döntőre pedig 19 900 forinttól lehet napijegyet venni.

Szegedre jön az olimpiai bajnok

Szegeden a tokiói olimpiai bajnok franciák, az Eb-ezüstérmes horvátok, a mindig veszélyes szerbek alkotnak roppant erős triót. Az új, nyolcezer fős aréna első komoly eseménye lesz a januári Európa-bajnokság.

A férfi kézilabda Európa-bajnokságot 2022. január 13. és 30. között rendezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.