Krimi

Kifosztottak egy alvó fiatalt a Mars téri buszpályaudvaron

Kifosztottak egy alvó fiatalt a Mars téri buszpályaudvaron

2021. szeptember 3., péntek
Kifosztottak egy alvó fiatalt a Mars téri buszpályaudvaron

A rendőrök hetvenkét óra alatt elfogták a két tettest.

A police.hu cikke szerint a rendőrségre augusztus 31-én a reggeli órákban érkezett egy bejelentést, miszerint a Mars téri buszpályaudvaron ismeretlenek egy ott alvó fiatal kabátjából elvették pénztárcáját, amelyben több ezer forintot és személyes okmányokat tartott.

A helyszíni adatgyűjtés és a térfigyelő kamerák felvételei alapján, a rendőröknek sikerült azonosítani két helybeli fiatalt, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók.     

A rendőrök a feltételezett elkövetőket szeptember 2-án a kora reggeli órákban a belvárosban fogták el. A gyanúsítottakat kihallgatták és őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatásukat az illetékes ügyészégen. Ellenük társtetteségben elkövetett kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.