Sport

Kézi BL: nem várják négyes döntőbe a Pick Szegedet a szakértők

Kézi BL: nem várják négyes döntőbe a Pick Szegedet a szakértők

2021. szeptember 14., kedd
Kézi BL: nem várják négyes döntőbe a Pick Szegedet a szakértők

A magyar bajnoki címvédő Pick Szegedet nem várják a Bajnokok Ligája legjobb négy csapata közé az EHF szakértői, míg a Telekom Veszprémet az idei mezőny második legerősebb csapatnak tartják.

Az EHF honlapján közzétett erősorrendet a német THW Kiel vezeti, a Veszprém meglepetésre a második, a címvédő Barcelona a harmadik, a lengyel Lomza Vive Kielce a negyedik, a Szeged pedig csak a hetedik helyen áll – írja az MTI.

Az európai szövetség honlapja a szegediekkel kapcsolatban csak annyit jegyzett meg: készen állnak arra, hogy maguk mögött hagyják az elmúlt szezon csalódását - amikor a negyeddöntőbe sem jutottak be -, és ismét megkíséreljék megszerezni áhított jegyüket a kölni négyes döntőbe.

Juan Carlos Pastor tanítványai szerdán Montpellierben kezdik meg a Bajnokok Ligája 2021/22-es idényét.

A férfi BL csoportbeosztása:
A csoport:
Pick Szeged, THW Kiel (német), Vardar Szkopje (északmacedón), Aalborg HB (dán), Meskov Breszt (fehérorosz), Montpellier HB (francia), PPD Zagreb (horvát), Elverum HB (norvég)
B csoport:
Telekom Veszprém, Paris Saint-Germain (francia), FC Barcelona (spanyol), FC Porto (portugál), Lomza Vive Kielce (lengyel), SG Flensburg-Handewitt (német), CS Dinamo Bucuresti (román), Motor Zaporizzsja (ukrán)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.