Kézi BL: nem várják négyes döntőbe a Pick Szegedet a szakértők

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A magyar bajnoki címvédő Pick Szegedet nem várják a Bajnokok Ligája legjobb négy csapata közé az EHF szakértői, míg a Telekom Veszprémet az idei mezőny második legerősebb csapatnak tartják.

Az EHF honlapján közzétett erősorrendet a német THW Kiel vezeti, a Veszprém meglepetésre a második, a címvédő Barcelona a harmadik, a lengyel Lomza Vive Kielce a negyedik, a Szeged pedig csak a hetedik helyen áll – írja az MTI.

Az európai szövetség honlapja a szegediekkel kapcsolatban csak annyit jegyzett meg: készen állnak arra, hogy maguk mögött hagyják az elmúlt szezon csalódását – amikor a negyeddöntőbe sem jutottak be -, és ismét megkíséreljék megszerezni áhított jegyüket a kölni négyes döntőbe.

Juan Carlos Pastor tanítványai szerdán Montpellierben kezdik meg a Bajnokok Ligája 2021/22-es idényét.

A férfi BL csoportbeosztása:
A csoport:
Pick Szeged, THW Kiel (német), Vardar Szkopje (északmacedón), Aalborg HB (dán), Meskov Breszt (fehérorosz), Montpellier HB (francia), PPD Zagreb (horvát), Elverum HB (norvég)
B csoport:
Telekom Veszprém, Paris Saint-Germain (francia), FC Barcelona (spanyol), FC Porto (portugál), Lomza Vive Kielce (lengyel), SG Flensburg-Handewitt (német), CS Dinamo Bucuresti (román), Motor Zaporizzsja (ukrán)

Előző sztori

Egyre jobban néz ki az új szegedi Sportaréna

Következő sztori

Örökös Bajnokokká avatták Kárász Annát és Kopasz Bálintot