Politika

Kampánydallal ,,dönt falakat" az ellenzék - vagy legalábbis próbál

Kampánydallal ,,dönt falakat" az ellenzék - vagy legalábbis próbál

2021. szeptember 3., péntek
Kampánydallal ,,dönt falakat" az ellenzék - vagy legalábbis próbál

,,Döntsük le a falakat!" címmel villantott egy kampánydalt az ellenzéki összefogás. Az eredmény szerintünk nem tragikus, hanem egyszerűen csak erőltetett.

A kampánydalban megjelenő művészek, tanárok, politikusok és pékek a dalszöveg szerint azt kérik, hogy ,,döntsük le velük a falakat", és hogy ,,ültessünk el egy fát."

A klipben megjelenik többek között Nagy Bandó András humorista, Molnár Áron Noár, Fullajtár Andrea, Márton András, Jordán Tamás és Molnár Piroska színészek, Herceg Zoltán stylist, Mécs Imre politikus, Iványi Gábor lelkész, Németh Péter újságíró és Bach Szilvia humorista.

Nem először erőlködik a baloldal kampánydallal. Sokunk emlékében élhet még a Belmondo frontembere által írt dal, melyet Szeged 300. évfordulójára szántak. Mi pedig annak is utánajártunk, hogy a dal előzménye is kacifántosabb lehetett, mint azt elsőre gondoltuk volna.

(via HVG)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.