PROMO

Így keress kiadó szobát a legegyszerűbben!

Így keress kiadó szobát a legegyszerűbben!

2021. szeptember 17., péntek
Így keress kiadó szobát a legegyszerűbben!

Szoba kiadó! Kik és miért veszik leggyakrabban igénybe a budapesti kiadó szobákat?

Az iskolakezdés mindig megnöveli a kiadó szobák iránti igényt, és ez Budapesten sincs másként. A Global Best Property Zrt., akik kiadó szobák bérbeadásával foglalkoznak Budapesten is azt tapasztalják, hogy ilyenkor keresnek legtöbb kiadó lakhatási lehetőséget. Természetesen kiadó szoba és albérlet is bőven akad Budapesten, ugyanakkor az igények is egyre magasabbak, hogy a megnövekedett bérleti díjakért mit is várnak el az albérlők. Elvárás ma már a jól gépesített és felszerelt szoba, de akár a lakhatási támogatás igénybevételének lehetősége is.

Sokan nem is egymaguk bérlik az ingatlanokat, illetve a szobákat, és a szobakiadással foglalkozó cégek és magánemberek sem egyetlen főnek adnak ki szobát. A cégek esetében már egyre többen figyelnek arra, hogy a lakókat szűrjék, és olyanok kerüljenek egy szobába, kik vélhetően ki is jönnek majd egymással, így minimalizálják a konfliktusok lehetőségét. Természetesen biztosra menni nem lehet, ugyanakkor az előny, ha a kiadó nem adja csak úgy ki akárkinek a szobákat, így hosszú távon is meg tudják tartani a bérlőiket.

Fiatalok és diákok a leggyakoribb szobabérlők

A statisztikák szerint az őszi időszak leggyakoribb lakás és szobakeresői a fiatalok és a diákok. Ez érthető is, hiszen sokan választanak az otthonuktól távoli egyetemet, főiskolát, a kollégiumi férőhelyek száma pedig meglehetősen korlátozott. Az egyetemisták leginkább szobát keresnek, hiszen ez egy jóval költséghatékonyabb megoldás, mintha albérletet fizetnének, és így nem kell a teljes összeget fizetni addig, amíg nem érkezik egy lakótárs. Manapság már egyre több olyan kiadó szoba van, ami teljesen felszerelt, gépesített és komfortos, még akár jobban is, mint egy kollégiumi szoba.

Bár az augusztusi-szeptemberi időszakban sok fiatal keresnek kiadó szobát, nem feltétlen csak a diákok élnek ezzel a lehetőséggel. Vannak pályakezdő fiatalok, akik a főiskola vagy az egyetem végeztével keresnek így lakhatási lehetőséget Budapesten. Emellett természetesen a munkavállalók körében is népszerűek a kiadó szobák Budapesten.

Hol érdemes leginkább kiadó szobát keresni?

Manapság már egyre több cég foglalkozik albérlet és szoba kiadásával, mint a Global Best Property Zrt. is. A tapasztalatuk az, hogy a fiatalok és persze a szülők is szívesebben bérelnek cégtől szobát, ugyanis ebben az esetben jobban felszerelt lakhatási lehetőséget vehetnek igénybe, emellett a lakhatási támogatásra is van náluk lehetőség. A bérlőik főként a fiatalok közül kerülnek ki, akik 99%-a meg van elégedve a szolgáltatásukkal. Ugyanis nemcsak egy szobakulcsot kapnak a bérleti díjért, hanem egy luxus szinten felszerelt, gépesített lakásokat, és egyéb magas szintű szolgáltatásokat.

A cég vállalja a szerződésben foglaltak alapján, hogy minden élethelyzetre, tönkrement gépre reagálnak, és próbálnak megoldást találni. Emellett az új lakók érkezése előtt teljes felújítást, renoválást végeznek, hogy minden lakó a maximális minőséget kaphassa. A lakásokat kiadoszobabudapest.hu oldalon keresztül lehet megnézni, és kiválasztani a legmegfelelőbbet.

(Támogatott tartalom)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.