Szórakozás

Érkezik a terhes férfi emoji!

Érkezik a terhes férfi emoji!

2021. szeptember 16., csütörtök
Érkezik a terhes férfi emoji!

Még július 17-én, a nemzetközi emoji napon jelentette be a The Unicode Consortium, hogy a következő univerzális emoji-frissítéseikben 37 új emojit, köztük terhes férfiakat is találhatunk.

Már hivatalossá vált a lista, mely szerint 37 új emoji-val találkozhatunk rövidesen a telefonjaink billentyűzet-applikációiban és a közösségi médiaoldalakon. Ezen kívül is pár régebbi emoji-t újrarajzoltak.

Az új emojik közül kiemelendő, hogy több kéz, valamint kézfogás emoji is megtalálható lesz mostantól több bőrszínben - ahogy a szintén új, gendersemleges koronás emojikban is.

Ugyanez igaz lesz a vadonatúj terhes férfi emojikra is.

Forrás: Emojipedia

A Unicode valamennyi közösségi médiafelület és applikáció univerzális programkódnyelvét jelenti. A Unicode Consortium ennek a szabványát fejleszti és frissíti. A legtöbb Android okostelefonos alkalmazás is ezen a kódnyelven alapszik, így lényegében megkerülhetetlenek lesznek az új hangulatjelek.

Nem kell azonban teljes mértékig elkeserednünk: ha miden igaz, a szájmaszk-emoji sem fog a továbbiakban fájdalomtól szenvedni, ő is mosolyogni fog a búra alatt.

(via The Verge, Emojipedia)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.