Érkezik a terhes férfi emoji!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Még július 17-én, a nemzetközi emoji napon jelentette be a The Unicode Consortium, hogy a következő univerzális emoji-frissítéseikben 37 új emojit, köztük terhes férfiakat is találhatunk.

Már hivatalossá vált a lista, mely szerint 37 új emoji-val találkozhatunk rövidesen a telefonjaink billentyűzet-applikációiban és a közösségi médiaoldalakon. Ezen kívül is pár régebbi emoji-t újrarajzoltak.

Az új emojik közül kiemelendő, hogy több kéz, valamint kézfogás emoji is megtalálható lesz mostantól több bőrszínben – ahogy a szintén új, gendersemleges koronás emojikban is.

Ugyanez igaz lesz a vadonatúj terhes férfi emojikra is.

Forrás: Emojipedia

A Unicode valamennyi közösségi médiafelület és applikáció univerzális programkódnyelvét jelenti. A Unicode Consortium ennek a szabványát fejleszti és frissíti. A legtöbb Android okostelefonos alkalmazás is ezen a kódnyelven alapszik, így lényegében megkerülhetetlenek lesznek az új hangulatjelek.

Nem kell azonban teljes mértékig elkeserednünk: ha miden igaz, a szájmaszk-emoji sem fog a továbbiakban fájdalomtól szenvedni, ő is mosolyogni fog a búra alatt.

(via The Verge, Emojipedia)

Előző sztori

Itt a legújabb előzetes a Gyurcsány filmből-Gyurcsány Ferenc is szerepel benne

Következő sztori

Felújították a klárafalvi templomot