Szórakozás

Az orosz csapat megörökítette a szegedi hőlégballon EB-t

Az orosz csapat megörökítette a szegedi hőlégballon EB-t

2021. szeptember 27., hétfő
Az orosz csapat megörökítette a szegedi hőlégballon EB-t

A Team Hola Russia hőlégballonosai is részt vettek a két hete megtartott hőlégballon EB-n, mely az erős szél miatt végül két nappalrövidebb lett a tervezettnél.Bár a videó minősége nem professzionális, van, amiért érdemes belenézni.

A csapat félig videó- félig képmontázsból rakta össze a hőlégballon EB-t bemutató kisfilmet, mely szűk fél órás. Igaz, maga a videó tartalmazza a Moszkvától Budapestig és onnan Szegedig tartó utat, továbbá a címmel ellentétben a videó sem 4K felbontású.

Ettől függetlenül több alkalommal is a hőlégballonból kilátva tekinthetünk le a városra, ami a ballonok magasságából egészen parányi, a látvány pedig pazar.

https://youtu.be/q0uAKtQ_KRI

A hőlégballon EB végül utolsóra sikeredett napján egyébként a szegedi lakosság zömével együtt szerettük volna megörökíteni a Dóm téren fáklyázó ballonokat, melyek végül nem emelkedtek a magasba. Így végül be kellett érniük a kilátogatóknak a tér közepén felállított ballonokkal. Akkor mindezt videón is megörökítettük:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.